Låt kunderna fokusera på dina varor, inte dammet på hyllorna

Låt kunderna fokusera på dina varor, inte dammet på hyllorna

En butik får många besökare men alla köper inte varor i butiken. Däremot kommer 100% av besökarna att titta runt i butiken, på hyllplan, på golv och i provrummen. För att kunderna ska trivas så är det en självklarhet att butiken måste se fräsch och ren ut. 

Tyvärr är det alldeles för vanligt att företagare snålar på just städningen i butiker och besökare möts av dammiga hyllplan eller smutsiga golv i provrummen. Detta sänker chanserna till försäljning och nöjda kunder. 

Hur ofta ska man städa? 

Många tänker att en veckovis städning bör räcka gott och väl, men vi brukar be våra kunder att tänka annorlunda. Städbehovet för en butik varierar baserat på flera saker. Bland annat hur många besökare man har under en viss period, finns butiken i ett köpcentrum eller direkt mot gatan och vilken tid på året det är. Hör med oss så hjälper vi dig sätta rätt städrutiner för just dina butiker. 

Välj rätt städföretag

Städningen är otroligt viktig för att din butik ska visa sina bästa sidor. På Grand Service strävar vi efter att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster. Våra medarbetare har hög kompetens, arbetar noggrant och systematiskt för att det alltid ska bli bra. Om du också vill få en riktigt bra butiksstädning så ska du vända dig till oss på Grand Service. 

Gå in här och kontakta oss för en offert så skräddarsyr vi butiksstädningen till era önskemål. Du hittar våra kontaktuppgifter samt mer information om alla våra städtjänster på vår hemsida här

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

    • STÄDKALKYLATOR

      Använd vår unika städkalkylator för att få en prisuppfattning av våra tjänster inom veckostäd.

SENASTE INLÄGGET
MEST POPULÄR
GRAND SERVICE

Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service. I denna städblogg kommer vi att ge ut städtips. Vill du boka Grand Service tjänster? Kontakta oss här