Extrastädning av kontaktytor under Covid-19

Extrastädning av kontaktytor under Covid-19

 • 1054
 • 0

Nu börjar mer av samhället återgå till något som liknar pre-pandemi, bland annat är det många som återgår till kontoren. Vi får dock inte glömma att pandemin är ännu med oss och en oro består. Vi på Grand Service har sedan pandemin följt, informerat och hjälpt bolag och organisationer hålla ytor rena för att minska smittspridning och skydda de mest utsatta grupperna för covid-19 (coronaviruset).

Vad är Covid-19?

Världen blev och är än idag globalt påverkad (pandemi) av ett smittsamt virus som benämns till SARS-CoV-2 viruset och leder till sjukdomen sjukdomen Covid-19 (står för coronavirus disease 2019). Sjukdomen bröt ut i Wuhan i Kina i december 2019, och finns nu i alla kontinenter.

Hur jobbar Grand Service mot minskad smittspridning?

 • Grand Service följer utvecklingen dagligen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 
 • Vår personal följer restriktionerna likaså och gör det lika flitigt inom samt utanför arbetstid. 
 • Vår personal har tydliga regler och följer våra rutiner med god handhygien, undvika att röra vid ansiktet och att använda handsprit regelbundet. 
 • Vi spritar av alla kontaktytor på vårt kontor och våra städredskap. 
 • Alla som påvisar något symptom stannar hemma och vi ersätter personalen. 

Låt oss städa era kontaktytor  

Önskar ni som kund boka extrastädning i framförallt kök och WC samt spritning av primära kontaktytor, så får ni gärna kontakta oss via formuläret på vår hemsida, som ni hittar här:

Läget nu och framåt

Lyckligtvis verkar vaccinationsprogrammen påvisa goda resultat och fler länder öppnar upp sina samhällen. Det kan dock ske förändringar när som helst, och därför är det viktigt att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Vi önskar er alla god hälsa! 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

  • STÄDKALKYLATOR

   Använd vår unika städkalkylator för att få en prisuppfattning av våra tjänster inom veckostäd.

SENASTE INLÄGGET
MEST POPULÄR
GRAND SERVICE

Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service. I denna städblogg kommer vi att ge ut städtips. Vill du boka Grand Service tjänster? Kontakta oss här