Få en prisuppfattning av din hemstädning med vår unika Städkalkylator

Få en prisuppfattning av din hemstädning med vår unika Städkalkylator

När du anlitar hemstädning för första gången så kan det vara svårt att få en uppfattning av kostnaden. Vi på Grand Service har därför tagit fram vår egna och unika Städkalkylator för att ge dig en uppskattad kostnad efter ditt hem.

Se hur Städkalkylatorn fungerar med dessa enkla steg nedan!

Steg 1.

Gå in till webbsidan https://grandservice.se/stadkalkylator/. Här hittar du vår städkalkylator och annan information om Grand Service. Som exempelvis vilka tjänster vi erbjuder och kundreferenser.

Steg 2.

Fyll i din information specifikt för ditt hem och dina önskemål. För att ge dig en så noggrann uppskattning som möjligt behöver vi få så exakt och riktig information som möjligt i Städkalkylatorn. 

Grand Service Städkalkylatorn

Steg 3.

När du känner dig nöjd med informationen du angett så går du ner till resultatet. Tänk på att priset som visas är en uppskattning och är alltså inte det slutgiltiga. Vi gör alltid ett besök i bostaden och endast då kan vi ge en slutgiltig offert. 

Pris städkalkylator

Steg 4.

Slutligen, för att påbörja en diskussion med oss så behöver du fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret på slutet. Skicka in dessa till oss och vi kontaktar er för att slutföra din förfrågan! 

Kontakt städkalkylator

Om du hellre vill ringa in och få hjälp av oss direkt så går det också bra. Kontakta oss på telefon, 031 – 375 82 32

Välkommen att anlita våra Service Champions!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

    • STÄDKALKYLATOR

      Använd vår unika städkalkylator för att få en prisuppfattning av våra tjänster inom veckostäd.

SENASTE INLÄGGET
MEST POPULÄR
GRAND SERVICE

Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service. I denna städblogg kommer vi att ge ut städtips. Vill du boka Grand Service tjänster? Kontakta oss här