Städ för bättre seniorhälsa

Städ för bättre seniorhälsa

Att få ihop vardagspusslet är en utmaning för alla. Särskilt utmanande blir det med åldern och då kan man behöva den där extra vardagsomsorgen för att behålla en god livskvalité.

En väldigt viktig aspekt i att anlita en professionell städare är att undvika eventuella olyckor när den äldre försöker utföra vissa sysslor.

Ett städat hem som hälsofaktor

Har man kommit upp i åren så är rörligheten och styrkan inte lika bra längre. Något så enkelt som dammsugning eller stå på en pall för att damma av hyllor kan vara tillräckligt för att skada sig. Dock är behovet av ett välstädat hem inte mindre viktigt, kanske till och mer viktigare för äldre. Det främjar en god hälsa och bidrar till att förebygga sjukdomar. Grand Service städtjänster kan bidra till minskade andningsbesvär, förbättrad luftkvalité, reducerad risk till bakteriella och virala infektioner och en bättre hygien för den äldre.

Grand Service utför städning utefter behov och en skräddarsydd handlingsplan.

Städtekniker för bättre hälsa

 • Hushållssysslor: Dagliga sysslor kan bli en börda för äldre, det innefattar allt från sopa golv, damma av, dammsuga, osv. 
 • Desinfektion: Detta är en vital syssla för att erbjuda de äldre en god livskvalité och att förebygga sjukdomar. Grand Service använder lämpliga produkter för att desinfektera och sanera ytor i hemmet. 
 • Grundlig städning: Utöver de vanliga hushållssysslorna så behöver ett hem ofta en grundligare och mer detaljerad städning. Den kan exempelvis innefatta fönsterputs. 
 • Extra vardagsstöd: Utöka vardagsomsorgen till att få hjälp med enklare matinköp, ärendehantering till vårdcentral och apotek, promenader eller bara ha någon att prata med.

Hur det funkar  

 1. Boka din service champion och seniortjänst online eller genom att ringa 031 – 375 82 32
 2. Grand Service utför önskade tjänster efter handlingsplan

Grand Service hjälper era äldre att bo i en hälsosammare och renare bostad med rätt typ av stöd!

Du hittar mer information om alla våra städtjänster på vår hemsida här

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

  • STÄDKALKYLATOR

   Använd vår unika städkalkylator för att få en prisuppfattning av våra tjänster inom veckostäd.

SENASTE INLÄGGET
MEST POPULÄR
GRAND SERVICE

Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service. I denna städblogg kommer vi att ge ut städtips. Vill du boka Grand Service tjänster? Kontakta oss här