Städning av religiösa byggnader och kulturarv

Städning av religiösa byggnader och kulturarv

Det är inte ofta man går och tänker på att det skräpas i en kyrka eller moské. Faktum är att så många människor rör sig i dessa lokaler/byggnader, vilket skapar ett stort städbehov.

Kulturarv

Kulturarv och religiösa byggnader kan vara väldigt svåra att städa. En kyrka är exempelvis full av gamla ting, saker som utgör en viktig del i Sveriges kulturarv och har ett högt kulturvärde. Tro det eller ej, men dessa ting blir precis som saker i andra byggnader, dammiga!

För religiösa byggnader är det speciellt viktigt att städa varsamt. För mycket städning orsakar onödigt slitage, men det ska såklart bli rent! Man behöver därför rätt utbildning och erfarenhet för att veta när det är precis lagom.

Grand Service förra VD Gueddy färg i Göteborg

30 års erfarenhet av religiösa byggnader

Lyckligtvis finns det ett team med specialistkompetens när det kommer till städning av kyrkor och andra religiösa byggnader. Vi har varit experter på religiösa byggnader i över 30 år och har haft uppdrag med allt från daglig städ, storstäd och golvvård på både nya och äldre kyrkor. Vissa av våra kyrkor har varit över 1000 år gamla. 


Likaså tar vi hand om Moskéer, församlingar, förskolor, frivilligcentraler och liknande.

Intresserad av våra tjänster?

Läs mer om våra tjänster på vår hemsida och anlita våra Service Champions så ser vi till att ni får våra bästa städspecialister för religiösa byggnader.

Privatperson?

Är du en privatperson som går i städtankar? Du är också välkommen att anlita oss för våra tjänster mot privata hem. Prova gärna vår Städkalkylator också så får du en bra uppfattning av vad städningen hemma hos dig kan kosta -> Städkalkylatorn

Söker du och dina kollegor en ny städfirma för att städa er religiösa byggnad? Ja då kan ni alltid anlita våra Service Champions! –> Skicka en förfrågan här

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

    • STÄDKALKYLATOR

      Använd vår unika städkalkylator för att få en prisuppfattning av våra tjänster inom veckostäd.

SENASTE INLÄGGET
MEST POPULÄR
GRAND SERVICE

Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service. I denna städblogg kommer vi att ge ut städtips. Vill du boka Grand Service tjänster? Kontakta oss här