Tillbaka till kontoret?

Tillbaka till kontoret?

Många har arbetat hemifrån under pandemin, men vi ser en trend där fler återvänder till sina kontor. Optimera därför upplevelsen för de anställda med nystädade och fräscha kontorsytor.

Städning efter dina behov

Olika verksamheter har olika behov. Vi erbjuder städning från golv till tak, för både stora och små ytor, för kontor och andra typer av lokaler – vi anpassar vår insats och tid efter er verksamhet och era behov.

Anlita Grand Service för företagsstädning med våra Företagstjänster blogg i Göteborg

Anlita oss med gott samvete

Vi är stolta över att våra städtjänster och rengöringsprodukter är Svanenmärkta och miljöcertifierade. Att få en ren och fin inomhusmiljö ges inte på bekostnad av annat. Våra Service Champions arbetar därför på det mest miljöeffektiva sätt, som bl.a. innebär:

  • Effektiva transporter! 
  • Utesluta kemprodukter i största möjliga mån!
  • Noggranna doseringar för att skydda inventarier och miljö!
  • Följer standarden INSTA 800!

Styrkan hos Grand Service

Med över 30 år i branschen och en välutbildad personal kan du vara trygg med oss. Våra Service Champions kavlar upp ärmarna och visar smutsen var den ska vara, inte på era golv och ytor!

Vi utför primärt städning i Göteborg med omnejd för att finnas nära våra kunder och kan på så sätt alltid leverera god kvalité och service.

Intresserad av våra tjänster?

Om du går i städtankar, kontakta oss så ser vi tillsammans över hur vi bäst möter din verksamhets behov. Vid ett första möte går vi sedan igenom ytorna och vilka passande lösningar som finns. Det blir inte enklare än så! 

Privatperson?

Är du en privatperson som går i städtankar? Du är också välkommen att anlita oss för våra tjänster mot privata hem. Prova gärna vår Städkalkylator också så får du en bra uppfattning av vad städningen hemma hos dig kan kosta -> Städkalkylatorn

Söker du och dina kollegor en ny städfirma för att städa era kontor? Ja då kan ni alltid anlita våra Service Champions! –> Beställ kontorsstädning här

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

    • STÄDKALKYLATOR

      Använd vår unika städkalkylator för att få en prisuppfattning av våra tjänster inom veckostäd.

SENASTE INLÄGGET
MEST POPULÄR
GRAND SERVICE

Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service. I denna städblogg kommer vi att ge ut städtips. Vill du boka Grand Service tjänster? Kontakta oss här