Växtskötsel under semestern

Växtskötsel under semestern

Under våren och sommaren växlar naturen såväl utomhus som inomhus till en färggrann och väldoftande fröjd. Med väl omhändertagna växter blir ditt hem än mer njutbart och lockande. Men att vårda och underhålla trädgården och blommorna inomhus är alltför ofta en krävande uppgift. Med Grand Service kan du tryggt lämna över skötseln av dina växter.

Grand Service hjälper till att Underhålla, Monitorera och Inspektera

Primärt arbetar vi inomhus och erbjuder därför i första hand skötsel av dina växter inomhus. I viss mån bistår vi även med skötsel utomhus. Hör av dig till oss med dina specifika behov så ser vi vad vi kan hjälpa dig med. Här är några typiska skötselaktiviteter som vi utför när du är iväg på semester: 

  • Bevattning av blommor och växter inomhus
  • Flytt av växter och blommor inomhus 
  • Bevattning av trädgård och blommor utomhus

Hur funkar det? 

  1. Boka din Service Champion online eller genom att ringa.
  2. Vi sköter ditt hem vid enstaka tillfällen, säsongsbehov eller regelbunden skötsel året om.

Assistans under semestern

Blommor som vissnat, överfull brevlåda, bevuxen gräsmatta mm. Listan blir lång över en viss tids semester, men att åka på semester och samtidigt vårda hemmet behöver inte vara svårt alls. Semestervård är Grand Service bidrag till en ångestfri semester. Hör av dig till oss för en “semester-specialare”. Vi lyssnar alltid på dina behov! Må de vara att ta in posten, spola kranar och toaletter, vädra hemmet, kolla lampor, och javisst! Även ta emot varubud eller hantverkare. 

Gå in på här för att läsa mer om alla våra olika städtjänster. 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

    • STÄDKALKYLATOR

      Använd vår unika städkalkylator för att få en prisuppfattning av våra tjänster inom veckostäd.

SENASTE INLÄGGET
MEST POPULÄR
GRAND SERVICE

Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service. I denna städblogg kommer vi att ge ut städtips. Vill du boka Grand Service tjänster? Kontakta oss här